
המצרכים (3 מנות):לאורז:
לעוף:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את האורז: שמים את האורז במסננת צפופה ושוטפים במים זורמים עד שהמים יוצאים שקופים. מטגנים את הכרישה בחמאה בסיר קטן, בערך 3 דקות עד שקיפות. מוסיפים את האורז ומערבבים. מוסיפים כוס וחצי מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 17 דקות או עד שהאורז מוכן. מכבים את האש ומשאירים מכוסה עד שמוכנים להגיש. 2חולטים במים רותחים מלוחים את האפונה ואת עלי כרוב הניצנים במשך 2 דקות. מעבירים למי קרח. 3מטגנים את קוביות העוף במחבת לוהטת בערך 5 דקות אגב ערבוב מדי פעם, עד שהעוף הזהיב והתבשל לחלוטין. 4פורסים דק את העגבניות והתפוז הסיני. מסדרים אותם במעין סדנביצ'ים – 2 פרוסות עגבניה וביניהן תפוז סיני. מכינים לפחות 12 "סנדביצ'ים" כאלה. מטגנים את הסנדביצ'ים במחבת חמה, חצי דקה מכל צד. מוציאים. 5פותחים את תרמילי האפונה ומשאירים אותם פתוחים (שיראו כמו פרפר). 6במרכז הצלחת מניחים את האורז, עליו מניחים 4-5 קוביות עוף ומספר תרמילי אפונה ועלי כרוב ניצנים. מסביב מניחים 2-3 "סנדביצ'ים" ושמים עוד 2-3 בתוך עלי הכרוב. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |