אוכל
אוכל

כוס הפתעות: מוס שוקולד עם סירופ תותים ומקלות מרנג אגוזים

מנה מתוקה ועשירה עם מוס שוקולד פרווה ומקלות מרנג עם פקאן סיני ושקדים מסוכרים. מתוק לכם? הוסיפו למעלה פירות מרעננים

|מאסטר שף| פורסם09:49
כוס הפתעות של ליאור סלומון (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:4.4104reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

למרנג:

  • 150 גרם סוכר

  • 100 גרם חלבון
  • 50 גרם פקאן סיני
  • 50 גרם שקדים מסוכרים

למוס:

  • 50 גרם שוקולד מריר

  • 200 גרם חלבון
  • 200 גרם סוכר

לסירופ:

  • תותים

  • סוכר
  • קרם קוקוס

לקישוט:

  • פירות יער

אופן ההכנה:

1בקערה מערבבים את הסוכר והחלבון. ממסים את הסוכר בבן מארי ולאחר מכן מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים לקצף יציב. קוצצים את הפקאן והשקדים המסוכרים ומוסיפים למרנג. מכניסים את המרנג לשק זילוף ומזלפים בצורת פסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות.

2המוס: מערבבים את הסוכר והחלבון וממיסים את הסוכר בבן מרי. מקציפים במיקסר לקצף יציב, ממיסים את השוקולד ומוסיפים למרנג.

3לסירופ תותים: קוצצים את התותים ומעבירים לסיר ביחד עם סוכר וקרם קוקוס.

4מסדרים בכוס יפה שכבה של מוס, מוסיפים סירופ ומסדרים את מקלות המרנג בפנים. מצפים את הכוס בשקדים ופקאנים ומסדרים מעל פירות חתוכים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il