
המצרכים :
למילוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מעבדים את הקמח, החמאה, המחלב, הסוכר והביצים במעבד מזון בפולסים קצרים עד לקבלת בצק. 2מוציאים את הבצק ולשים אותו על משטח מקומח לקבלת גוש בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3חותכים את התאנים לקוביות קטנות ושמים במחבת יחד עם הסוכר והמחלב. מחממים על אש בינונית עד שהסוכר נמס והופך לקרמל שמצפה את התאנים. מניחים בצד לקירור. 4חותכים את המוצרלה לקוביות בגודל אחד וחצי ס"מ ומנגבים משאריות נוזלים. 5מחממים תנור ל-180 מעלות. 6מוציאים את הבצק מהמקרר לשים אותו כדי לרכך אותו מעט. מרדדים לעלה בעובי של חצי ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס או חותכן. 7על חצי מכמות העיגולים מניחים קובית תאנה, קוביית מוצרלה וקורט מלח. 8מכסים את עיגולי הבצק בעיגולים ללא התוספות ומהדקים את השוליים. 9אופים את העוגיות כ-12 דקות, עד שהבצק מזהיב. מצננים את העוגיות. 10מערבבים מעט אבקת סוכר עם קורט מחלב ומפזרים מעל העוגיות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |