אוכל
אוכל

פנקייק סלמון וביצה עלומה

כשמתחילים את היום עם ארוחת בוקר מושקעת הכל נראה אחרת. פנקייק תפוחי אדמה עם קרם פרש, סלמון וביצה עלומה יחזיקו אתכם עם חיוך עד שתלכו לישון

|מאסטר שף VIP| פורסם11:58
פנקייק סלמון וביצה עלומה (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

מרכיבים:

  • 300 גרם תפוחי אדמה מבושלים ורכים
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס קמח
  • 75 מ"ל חלב
  • מעט ריקוטה
  • 2 חלמונים
  • מלח
  • שמן זית
  • חמאה
  • קרם פרש
  • סלמון מעושן

לביצה העלומה:

  • ביצה
  • חומץ לבן

לקישוט:

  • עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1בקערה מועכים את תפוחי האדמה לפירה. מצננים מעט.

2מוסיפים לקערה ביצים, קמח, חלב, ריקוטה. מערבבים היטב. מקציפים את החלמונים עם מלח ומוסיפים לקערה.

3מטגנים את הלביבות בשמן זית וחמאה. מניחים מעל כף גדושה של קרם פרש ופרוסות סלמון מעושן. מקשטים בעירית קצוצה.

4הביצה העלומה: מרתיחים מים עם מעט חומץ לבן. כשהמים רותחים, מערבבים במהירות את המים ושופכים בעדינות את הביצה על מנת שתתערבל במים הרותחים. כשהחלמון והחלבון מלבינים, מוציאים ומניחים על הקרם פרש.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il