
המצרכים (2 מנות):לטופו:
לרוטב:
לקרם הכרוב:
אופן ההכנה:1לטופו:טוחנים את האגוזים. מצפים את הטופו בביצה וטובלים באגוזים הטחונים (לא משתמשים בכל הכמות). 2מערבבים את כל חומרי הרוטב. 3שופכים כף מהרוטב על הטופו ומכניסים ל-5 דקות לתנור שחומם ל-180 מעלות. 4מוציאים מהתנור, מחממים במחבת את החמאה ומטגנים את הטופו עד להזהבה. 5שמים במחבת את האגוזים וחצי מהרוטב שנשאר, ומבשלים עד שהאגוזים מתחממים והרוטב מצטמצם. 6מחית הכרוב: מבשלים את הכרוב והג'ינג'ר במים רותחים עד לריכוך. מוציאים ומסננים. 7טוחנים במערבל מזון את עלי הכרוב, הג'ינג'ר וציר (או רוטב) הדגים. 8מעבירים למחבת, מוסיפים את החמאה והשמנת ומערבבים תוך חימום עד לקבלת מחית חלקה. 9הרכבת המנה:מסדרים את מחית הכרוב על הצלחת. עליה מניחים את הטופו ועליו את האגוזים עם הרוטב. אפשר להגיש גם את יתרת הרוטב בצלחת קטנה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |