1מרק: מטגנים בסיר בינוני את העוף יחד עם הגזר, השאלוט והבצל עד שהעוף נהיה זהוב והבצל רך, בערך 10 דקות. מוסיפים 4 כוסות מים, את גרגירי החומוס, מעט מלח וחצי כפית של כורכום. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהחומוס רך, 30-40 דקות.
2פתיתים: מטגנים את הפתיתים בכף של שמן זית וחצי כף חמאה, רק עד שהם מזהיבים.
3שופכים לסיר הפתיתים שתי כוסות מהמרק שמתבשל בצד (אחרי שהתבשל 10 דקות לפחות). מביאים לרתיחה ומבשלים ללא מכסה עד שהפתיתים מתרככים, בערך 12 דקות.
4יוגורט: טוחנים יוגורט עם כמה עלים של כוסברה ומלח.
5להגשה: מגישים את הפתיתים בבצל אפוי או בקערת הגשה, יחד עם המרק ורוטב היוגורט.