אוכל
אוכל

סטייק ברוטב פטריות ושמנת

מנת הגילטי פלז'ר של רוחמה זרקה אותנו ישירות לשנות ה-80, אז התמוגגו חלק מאיתנו על סטייקים ברוטב שמנת, ולא סתם שמנת אלא שמנת-פטריות. האם המנה שרדה את המעבר למאה ה-21? השופטים חושבים שכן

|מאסטר שף| פורסם23:00
סטייק ברוטב פטריות (צילום: יעל יצחקי, mako אוכל)
צילום: יעל יצחקי, mako אוכל
Rating:2.8134reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 250 גרם סטייק פילה
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • כף חמאה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • כפית חרדל
  • כפית קטשופ

אופן ההכנה:

1פורסים את הפטריות ומטגנים בחמאה עד שהן מקבלות צבע יפה. מוסיפים מלח ופלפל ומוציאים.

2צולים את הבשר במחבת למידת העשייה הרצויה. מוציאים ומתבלים.

3מחזירים את הפטריות למחבת ומוסיפים שמנת מתוקה. מחממים את הרוטב עד שהוא מצטמצם ואז מתקנים תיבול ומוסיפים חרדל וקטשופ.

4מחזירים את הסטייק למחבת ומערבבים עם הרוטב. מוציאים לצלחת ושופכים את הרוטב מעל.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il