
המצרכים :למילוי:
לבצק:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם מוכנים (אבל לא רכים מדי). 2מסננים ושמרים את המים בצד. 3קוצצים את הבצלים ומטגנים בחמאה על אש נמוכה, עד שהם מתרככים ומשחימים, כ-50 דקות (אל תתפתו להגביר את האש, כדי שהבצלים לא יישרפו). 4מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים להם חמאה, מלח, פלפל וחצי מהבצלים המטוגנים. 5במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, הביצים, השמן, המלח ומי הבישול של תפוחי האדמה. 6לשים כ-5 דקות, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לשעה למקרר. 7מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים על כל עיגול כפית מהמלית ומקפלים לשניים. מהדקים את השוליים במזלג. 8מרתיחים סיר גדול עם מים ומכניסים את הוורניקס. לאחר שהם מתחילים לצוף ממתינים עוד דקה, ומוציאים. 9מטגנים את הוורניקס במחבת עם חמאה וקצת מים ומגישים עם בצל מטוגן. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |