
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצלים והעגבניות בסיר לחץ. לאחר שהבצלים זהובים מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל, כמון וכורכום. 2מוסיפים מים עד חצי גובה הסיר ומביאים לרתיחה. לאחר שהסיר "צופר" מנמיכים את האש ומבשלים 40-60 דקות. 3מטגנים במחבת רבעי דלעת עם מלח, פלפל וסוכר, עד קרמול. 4מוציאים את התבשיל מהסיר ושמים בטאג'ין. מוסיפים את הדלעת, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |