אוכל
אוכל

טאג'ין

מנת חצי הגמר של יהונתן ביטון ממאסטר שף: טאג'ין של בקר ודלעת מקורמלת בתיבול טוב של כורכום וכמון. מנה נהדרת שמתאימה בול לחורף שסוף סוף הגיע, אבל אם תכינו לנו בקיץ - אנחנו פשוט נדליק מזגן

|מאסטר שף| פורסם13:47
טאג'ין (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:4.545reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3-4 בצלים, חתוכים לרבעים
  • 2 עגבניות, קלופות וחתוכות לרבעים
  • 1 ק"ג בשר מספר 2 או קשתות (אסאדו)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • כמון
  • דלעת
  • סוכר

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצלים והעגבניות בסיר לחץ. לאחר שהבצלים זהובים מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל, כמון וכורכום.

2מוסיפים מים עד חצי גובה הסיר ומביאים לרתיחה. לאחר שהסיר "צופר" מנמיכים את האש ומבשלים 40-60 דקות.

3מטגנים במחבת רבעי דלעת עם מלח, פלפל וסוכר, עד קרמול.

4מוציאים את התבשיל מהסיר ושמים בטאג'ין. מוסיפים את הדלעת, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il