
המצרכים :לסורבה:
לקרקר הפולנטה:
אופן ההכנה:1קולים את הפלפלים הכתומים בגריל. 2מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד הזהבה. 3קולפים ומנקים את הפלפלים הקלויים ומוסיפים את הבצל והשום. טוחנים ומסננים. 4מוסיפים לתערובת את הבלסמי והסוכר. 5מערבבים ומעבירים למכונת גלידה. 6מעבירים את כל חומרי הקרקר למעט הפולנטה לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפולנטה לאט לאט ותוך כדי בחישה. 7מנמיכים את האש וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה מאוד. 8מורחים את תערובת הפולנטה לעלה דק על נייר אפייה מרוח בשמן זית וזולפים עוד שמן זית מלמעלה. 9אופים בגריל עד שנוצר ציפוי קשה ומוזהב. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |