1קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר, הטרגון, העירית, הפלפל חריף, הפטריות ושבעת הגבעולים של הבצל הירוק ומניחים בקערה. אפשר להוסיף גם תערובת של פיסטוקים וצנוברים קלויים (זהירות לא לשרוף...) ומעט ג'ינג'ר.
2מוסיפים לקערה את כל הבשר והשומן ושתי ביצים, שמן זית, מלח, פלפל וכמון. נותנים לתערובת לנוח.
3מחממים מחבת ומטגנים את כל התערובת טיגון חלקי.
4מרוקנים את התוכן של הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן.
5משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.
6מוצאים ואוכלים חם. אפשר להגיש לצד סלט עגבניות קלויות עם שום ופלפל.