אוכל
אוכל

לחם ממולא - לחם בשר

בשר, פטריות ועשבי תיבול ממלאים כיכר לחם למנה מפנקת וביתית

|מאסטר שף| פורסם16:42
השופטים טועמים את מנת הלחם של אלקנה
Rating:4.94742reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • כיכר לחם אחיד
  • קילו בשר טחון (שילוב של כבש, אנטרקוט, סינטה, פילה ושומן כבש)
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 5 פטריות פורטובלו
  • 5 שיני שום
  • 1 בצל גדול
  • זר נענע
  • זר כוסברה
  • זר שמיר
  • זר טרגון
  • זר עירית
  • 7 בצלים ירוקים
  • 2 כפות תימין
  • פלפל חריף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון
  • שמן זית
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:

1קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר, הטרגון, העירית, הפלפל חריף, הפטריות ושבעת הגבעולים של הבצל הירוק ומניחים בקערה. אפשר להוסיף גם תערובת של פיסטוקים וצנוברים קלויים (זהירות לא לשרוף...) ומעט ג'ינג'ר.

2מוסיפים לקערה את כל הבשר והשומן ושתי ביצים, שמן זית, מלח, פלפל וכמון. נותנים לתערובת לנוח.

3מחממים מחבת ומטגנים את כל התערובת טיגון חלקי.

4מרוקנים את התוכן של הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן.

5משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.

6מוצאים ואוכלים חם. אפשר להגיש לצד סלט עגבניות קלויות עם שום ופלפל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il