
המצרכים :
לרטטוי:
לרוטב העגבניות:
אופן ההכנה:1מנקים את צלעות הטלה ומפלפלים. מכניסים לשקית ואקום יחד עם עלה רוזמרין, עלה תימין, 2 שיני שום ושמן זית. 2מכניסים לסו-ויד בחום 58 מעלות ל-60 דקות. 3הרטטוי: מטגנים את הבצל בשמן זית, ולאחר 3 דקות מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים. 4לאחר 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות החציל ולאחר 3 דקות נוספות את שאר הירקות, הצימוקים ועשבי התיבול. 5רוטב העגבניות: מקלפים את העגבניות וצורבים אותן היטב על מחבת פסים. מוסיפים נענע וטוחנים היטב. 6מגישים את הרוטב עם הצלעות והרטטוי. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |