אוכל
אוכל

צלעות טלה בסו-ויד עם רטטוי ורוטב עגבניות

צלעות טלה עם תימין ורוזמרין בטכניקת בישול ייחודית, מוגשות עם רטטוי של חצילים, קישואים ופלפלים בכל הצבעים וגם רוטב עגבניות עדין שמלווה את המנה

|מאסטר שף| פורסם15:09
צלעות טלה בסו ויד (צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף)
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
Rating:4.529reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 צלעות טלה
  • פלפל שחור
  • 3 עלי רוזמרין
  • 3 עלי תימין
  • 2 שיני שום
  • רבע כוס שמן זית

לרטטוי:

  • 2 בצלים, קצוצים
  • 4 כפות שמן זית
  • פלפל אדום, קצוץ
  • פלפל צהוב, קצוץ
  • פלפל ירוק, קצוץ
  • פלפל כתום, קצוץ
  • חציל בינוני, חתוך לקוביות
  • זוקיני, חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 שיני שום שלמות
  • חצי כוס צימוקים קטנים
  • חופן נענע
  • חופן בזיליקום

לרוטב העגבניות:

  • כמה עגבניות
  • עלי נענע

אופן ההכנה:

1מנקים את צלעות הטלה ומפלפלים. מכניסים לשקית ואקום יחד עם עלה רוזמרין, עלה תימין, 2 שיני שום ושמן זית.

2מכניסים לסו-ויד בחום 58 מעלות ל-60 דקות.

3הרטטוי: מטגנים את הבצל בשמן זית, ולאחר 3 דקות מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים.

4לאחר 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות החציל ולאחר 3 דקות נוספות את שאר הירקות, הצימוקים ועשבי התיבול.

5רוטב העגבניות: מקלפים את העגבניות וצורבים אותן היטב על מחבת פסים. מוסיפים נענע וטוחנים היטב.

6מגישים את הרוטב עם הצלעות והרטטוי.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il