
המצרכים :
לטרטר דגים:
לרוטב:
אופן ההכנה:1במכתש ועלי כותשים היטב למרקם חלק את הדג, הכוסברה, עלי הנענע, השום, השאלוט והג'ינג'ר. 2חולטים לדקה את התרד במים רותחים ומעבירים למי קרח. 3ממלאים את עלי התרד ומגלגלים סביב המילוי. אם העלים קטנים מגלגלים שניים יחד כדי שהדג יהיה עטוף כולו. 4מכינים את הרוטב: במכתש ועלי כותשים את הבצל והפלפל החריף, מוסיפים סחיטת עגבניות ומתבלים בשמן זית ומלח. 5מניחים את אצבעות התרד הממולאות בצלחת הגשה, ומטפטפים מעל את הרוטב. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |