אוכל
אוכל

תרד ממולא בטרטר דג

אצבעות קטנות של תרד חלוט עוטפות דג עסיסי ומתובל, ומעליו רוטב חמצמץ ומרענן

|מאסטר שף| פורסם23:05
תרד ממולא בטרטר דג - חופית סרמילי ואסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 חבילת תרד טרי
  • 1 ליטר מים חמים עם מלח
  • מלח

לטרטר דגים:

  • 2 פילטים של מוסר ים
  • צרור כוסברה
  • 10 עלי נענע
  • 1 שן שום
  • 2 בצלי שאלוט
  • כפית ג'ינג'ר קצוץ

לרוטב:

  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • חצי פלפל ירוק חריף
  • זרעים מעגבנייה אחת
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

1במכתש ועלי כותשים היטב למרקם חלק את הדג, הכוסברה, עלי הנענע, השום, השאלוט והג'ינג'ר.

2חולטים לדקה את התרד במים רותחים ומעבירים למי קרח.

3ממלאים את עלי התרד ומגלגלים סביב המילוי. אם העלים קטנים מגלגלים שניים יחד כדי שהדג יהיה עטוף כולו.

4מכינים את הרוטב: במכתש ועלי כותשים את הבצל והפלפל החריף, מוסיפים סחיטת עגבניות ומתבלים בשמן זית ומלח.

5מניחים את אצבעות התרד הממולאות בצלחת הגשה, ומטפטפים מעל את הרוטב.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il