
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מושחים את נתח הפילה בשמן זית, ממליחים, מפלפלים ומעסים עם בזיליקום יבש. 2מברישים מחבת פסים במעט שמן זית וצולים את הבשר לפי המידה הרצויה. 3עוטפים את נתח הבשר בניילון נצמד ומקררים היטב, לפחות שעתיים. לפני ההגשה פורסים באלכסון לפרוסות דקות ככל שניתן. 4מערבבים בקערה את הבצל, הקורנישונים והבזיליקום הטרי. ממליחים ומפלפלים קלות. מעסים את הבצל שיתרכך קצת. 5מערבבים היטב בבלנדר את החרדל, מי הקורנישונים, שמן זית, מלח ופלפל שחור, עד לקבלת ויניגרט חלק. אם צריך, מוסיפים מעט מי ברז לדילול הוויניגרט. 6להגשה: מסדרים בצלחות הגשה את פרוסות הפילה בצורת מניפה, יוצקים בנדיבות מהוויניגרט ומניחים את סלט הבצלים והקורנישונים מעל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |