
המצרכים (5 מנות):לחומוס:
לגרגירים:
לבשר:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את החומוס: משרים את החומוס במים ל-8 שעות לפחות. 2מביאים לרתיחה מים בסיר ומבשלים את גרגירי החומוס המושרים עם מלח והסודה לשתיה עד שהם רכים לגמרי, ללא מכסה. שומרים מעט ממי הבישול 3מעבירים את הגרגרים הרכים למעבד מזון וטוחנים עם הטחינה, השום, המלח, הכמון. מוסיפים תערובת של מים קרים ומי הבישול של החומוס עד לקבלת מרקם של קרם מעט דליל. החומוס מתקשה מעט כשהוא מתקרר. 4מכינים את הגרגרים: משרים את גרגירי החומוס ל-8 שעות לפחות. 5מביאים לרתיחה מים בסיר ומבשלים את החומוס עד שהוא רך, אבל לא רך מדי. 6מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את הכמון והכוסברה. אחרי דקה מוסיפים את הפפריקה והגארם מסאלה. אחרי דקה מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את גרגירי החומוס ומבשלים כ-5 דקות. 7מכינים את תערובת הבשר: מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצק הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את הבשר, הכמון, המלח והגראם מסאלה ומטגנים עד שהבשר מוכן. 8מגישים את החומוס עם הגרגירים והבשר מעליו ומקשטים עם שמן זית, כמון ופלפל חריף. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |