
המצרכים (6 מנות):לבצק
לתערובת הגבינות
לטיגון
לרוטב פסטו
אופן ההכנה:1מערבלים במיקסר קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן זית. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק שהוא לא קשה אך גם לא בוצי. 2מעבירים את הבצק לקערה, לשים מעט ומכסים. נותנים לבצק לנוח למשך 20-40 דקות. 3יוצרים כדורים קטנים, פותחים אותם מעט ביד ומרדדים כמה שיותר דק בעזרת מערוך. 4מערבבים יחד את הגבינות, שמים מעט מהמלית במרכז עיגולי הבצק ומשטחים (חשוב לא לשים יותר מדי מלית כדי שהבצק לא ייקרע). מכסים צד אחד של הבצק עם הצד השני. את הבליטה שנוצרת מהגבינה משטחים מעט. חוזרים על אותה פעולה עם כל הבצק. 5מחממים חמאה במחבת ומוסיפים לה מעט שמן זית כדי שלא תישרף מהר. 6מכניסים את הכיסונים אחד אחד ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. 7מומלץ להגיש לצד רוטב פסטו: מכניסים למעבד מזון עלי בזיליקום יחד עם צנוברים, שמן זית ואגוזי מלך (אפשר להוסיף גם מעט גבינת פרמזן) ומעבדים יחד עד לקבלת מרקם אחיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |