
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את פרוסות הדג, שוטפים את האורז ומתבלים אותו בתבלינים. 2מניחים 1/3 מכמות האורז בתחתית סיר. שמים מעל את הבצל (משאירים קצת להגשה). מסדרים את פרוסות הדג ועליהן את האורז שנותר. 3יוצקים 6 כוסות ציר דגים ומבשלים על אש נמוכה למשך כ-25-30 דקות. 4מניחים צלחת גדולה על הסיר והופכים את הסיר, כך שהצלחת תהיה למטה. מקשטים בבצל המטוגן שנשאר ובצנוברים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |