
המצרכים :לבצק:
למלית:
לגאנאש השוקולד:
לחמאת הווניל:
אופן ההכנה:1מכינים בצק: מניחים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לכדור בצק. מוציאים, לשים כמה דקות ועוטפים בניילון נצמד. מעבירים לקירור במקרר למשך חצי שעה. 2מלית: חותכים תפוחי עץ לקוביות ומבשלים בסיר עם חצי כוס מים ו-2 כפות סוכר עד להתרככות של התפוחים. מוציאים, מועכים במזלג למחית ומקררים במקרר. 3אחרי שהתערובת התקררה מערבבים עם 3 כפות קרם פרש (אפשר גם להוסיף מקל וניל לתוך תערובת התפוחים). 4גאנאש שוקולד: מרתיחים שמנת בסיר. ברגע שהיא מתחילה לרתוח מכבים את האש, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5לחמאת הווניל: ממיסים במחבת חמאה מקלות וניל חצויים, עד להמסה. מכבים את האש. 6מכינים את הרביולי: מרדדים את בצק הפסטה המקורר לעלה דק. קורצים עיגולים בחותכן, שמים חצי כפית מילוי במרכז כל עיגול שני, מורחים חלמון ביצה בשוליים וסוגרים עם עיגול בצק נוסף. 7מבשלים בסיר עם מים רותחים למשך 2-3 דקות ומאז מעבירים למחבת עם חמאת הווניל – מזגגים ומוציאים. 8ההגשה: מורחים מעט גאנאש בצלחת, מניחים מעל את הרביולי ומוסיפים קצת מהחמאה מעל. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |