אוכל
אוכל

פסטרמה סלמון עם רמולד

דגים ותפוחי אדמה הם שילוב מוצלח שאפשר לשחק אתו בלי סוף: פסטרמה סלמון ברוטב מסקרפונה ושמנת חמוצה לצד סלט תפוחי אדמה עם צלפים ומיונז ביתי

|מאסטר שף VIP| פורסם15:30
פסטרמה סלמון עם רמולד (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.418reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לפסטרמה סלמון ברוטב:

  • פילה סלמון
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מלח
  • שמנת חמוצה
  • מסקרפונה
  • לימון
  • גרידת לימון

לסלט תפוחי אדמה:

  • תפוחי אדמה
  • בצל אדום
  • צלפים
  • לימון חתוך לפרוסות דקיקות
  • ביצה קשה
  • ברוקולי

למיונז הביתי:

  • 2 ביצים
  • שמן
  • מלח
  • לימון
  • חרדל
  • צ'ילי יבש

אופן ההכנה:

1הפסטרמה סלמון: מניחים את פילה הסלמון בקערה. מערבבים בכוס את הסוכר והמלח ושופכים על הדג. הופכים את הדג כך שהעור יהיה למעלה, עוטפים ושמים במקרר למינימום שעה עד כמה שעות. בקערה מערבבים יחד שמנת חמוצה, מסקרפונה, לימון, גרידת לימון.

2המיונז הביתי: במיקסר מכניסים 2 ביצים ולהפעיל את המיקסר עד שהביצים מתחילות להתבהר ולתפוח. ממשיכים את פעולת המיקסר ומזלפים בעדינות שמן עד שרואים שהמיונז מתחיל להתגבש ולהתקשות, מוסיפים מלח ולימון. אפשרות: מוסיפים חרדל וצ'ילי יבש.

3סלט תפוחי האדמה: חותכים וקולפים את תפוחי האדמה ושמים בסיר עם מים. כשתפוח האדמה רך אבל לא מתפרק. מוציאים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גדולות. מעבירים לקערה, מוסיפים בצל אדום, צלפים, פרוסות לימון, ביצה קשה ומיונז.

4הברוקולי: בסיר עם מים רותחים מכניסים את הברוקולי ל-3 דקות עד לקבלת גוון ירוק עז. מוציאים ומקררים במים קרים.

5הרכבת המנה: מחממים תנור לחום גבוה. מוציאים את הסלמון מהמקרר ושמים בתבנית. מזלפים בנדיבות שמן זית. מכניסים לתנור לצריבה של שלוש דקות. מעבירים לצלחת הגשה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il