
"סטפני"- כדורי אורז מטוגנים מצופים בשוקולד ואגוזיםמי היה מאמין שאורז יכול להיות כל כך מושחת? כדורי אורז ממולאים בשוקולד ואגוזים, מטוגנים ומצופים ב – כן, ניחשתם, שוקולד ואגוזים. חטא בצ'יק צ'ק עבודה![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בשתי קערות נפרדות ממיסים את השוקולד והשוקולד הלבן עם מעט שמן. במעבד מזון טוחנים את הפיסטוק והאגוזים. 2מכינים אורז לפי הוראות היצרן (אפשר להחליף את מי הבישול בקרם קוקוס). כשהאורז מוכן מניחים בצד לצינון. 3לוקחים מעט אורז בכף היד, מעבדים לכדי כדור עד שמרגישים שהעמילנים שוחררו והאורז נהיה דביק (לא להיבהל זה קורה). יוצרים בכדור האורז גומה, כשמומלץ שדפנות הכדור יהיו כמה שיותר דקות. 4ממלאים ב-2 טבעות שוקולד ואגוזי לוז (אפשר להחליף בכל מה שמתחשק). את הכדורים המוכנים מכניסים לטיגון בשמן עמוק עד שהכדור מזהיב קלות. 5טובלים את הכדורים בגנאש השוקולד עד לציפוי אחיד ונותנים להם לנוח כמספר דקות. לאחר מכן מוציאים את הכדורים וטובלים באגוזים עד לכיסוי מלא. מניחים בכלי שטוח ומכניסים לקירור עד שהגנאש מתמצק. מגישים לצד ליקר קפה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |