
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הסלמון לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. משטחים אותן באלכסון למניפה ומניחים על נייר אפייה. 2פורסים את פטריית השמפיניון לפרוסות דקות ומסדרים מעל. 3במחבת מחממים את שמן השומשום, מוסיפים אליו את הג'ינג'ר והפלפלים הקצוצים ואת הסויה והטריאקי. מבשלים כחצי דקה עד שהרוטב מבעבע ויוצקים על הדג. 4מכניסים לתנור שחומם לחום של 200 מעלות באופציית גריל לכ-8 דקות, עד שהפטריות רכות והסלמון מבושל. 5מעבירים בזהירות לצלחת ולפני ההגשה מסדרים מעל את עלי הרוקט והקוקוס הקלוי ובוזקים כמה טיפות של יוזו. אפשר להחליף את היוזו במיץ לימון טרי. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |