
המצרכים (4 מנות):לפולנטה:
לאספרגוס:
לסלמון:
אופן ההכנה:1מכינים את הפולנטה: מפרידים את גרעיני התירס מהקלחים. 2בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך מעט שקוף. מוסיפים את גרעיני התירס ואת המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה. 3הסיר נפרד מביאים מים לרתיחה ומבשלים בהם את האספרגוס כ-2 דקות. 4ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים בה את האספרגוס המבושלים כ-2 דקות. 5כשהתירס מבושל, מורידים את הסיר מהאש וטוחנים עם בלנדר מוט. מוסיפים את החמאה והשמנת וטוחנים שוב. מעבירים את התערובת במסננת לקבלת פולנטה חלקה. 6מחממים במחבת את שמן הזית וצורבים את הסלמון משני הצדדים עד שהוא מוכן כמעט לגמרי. 7מניחים פולנטה בצלחת, מסדרים מעל את האספרגוס ומניחים מעל את הדג. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |