אוכל
אוכל

סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס

מנה של מסעדה שאדי בבייב ממאסטר שף מלמד איך להכין בקלות יחסית: סלמון צרוב ועסיסי, פולנטה רכה מתירס טרי ואספרגוס בחמאה. לצאת למסעדה? שכחו מזה

|מאסטר שף| פורסם11:40
סלמון צרוב עם פולנטה ואספרגוס (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.826reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לפולנטה:

  • 5 קלחי תירס
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 כוסות מים
  • 50 גרם חמאה
  • 100 גרם שמנת

לאספרגוס:

  • צרור אספרגוס
  • 30 גרם חמאה

לסלמון:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קילו פילה סלמון חתוך למנות אישיות

אופן ההכנה:

1מכינים את הפולנטה: מפרידים את גרעיני התירס מהקלחים.

2בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך מעט שקוף. מוסיפים את גרעיני התירס ואת המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה.

3הסיר נפרד מביאים מים לרתיחה ומבשלים בהם את האספרגוס כ-2 דקות.

4ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים בה את האספרגוס המבושלים כ-2 דקות.

5כשהתירס מבושל, מורידים את הסיר מהאש וטוחנים עם בלנדר מוט. מוסיפים את החמאה והשמנת וטוחנים שוב. מעבירים את התערובת במסננת לקבלת פולנטה חלקה.

6מחממים במחבת את שמן הזית וצורבים את הסלמון משני הצדדים עד שהוא מוכן כמעט לגמרי.

7מניחים פולנטה בצלחת, מסדרים מעל את האספרגוס ומניחים מעל את הדג.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il