
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מאדים את פרוסות החצילים כ-10 דקות בסיר אידוי. 2שורפים את 2 פלפלי הצ'ילי על אש גלויה עד שקליפתם שרופה ומניחים בכלי סגור כדי שיעלו אדים. 3מקלפים את הפלפלים החריפים וממלאים באנטריקוט הקצוץ עם מעט מלח ופלפל 4מחממים שמן במחבת פסים וצולים את האנטריקוט לדרגת מדיום. מתבלים במלח ופלפל ופורסים לפרוסות דקות. 5מגישים את המנה: מסדרים את פרוסות החצילים בצלחות, מפזרים מעל מעט מיץ לימון וטחינה. מניחים מעל את הפלפלים החריפים ואת רצועות האנטריקוט ומקשטים בטחינה, שומשום ובסילאן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |