אוכל
אוכל

רצועות אנטריקוט וחציל מאודה

מי אמר שאוכל גורמה חייב להיות משמין או קשה להכנה? קבלו מתכון ביתי וקל לרצועות אנטריקוט עסיסיות על חציל מאודה עם טחינה

|מאסטר שף| פורסם15:52
רצועות אנטרקוט וחציל (צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת)
צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת
Rating:4.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 חצילים מקולפים פרוסים לפרוסות דקות
  • 2 פלפל צ'ילי אדום טרי
  • 50 גרם אנטריקוט קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • כף שמן
  • 250 אנטריקוט בגוש אחד
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • סילאן לקישוט
  • חופן כוסברה
  • חופן שומשום קלוי

אופן ההכנה:

1מאדים את פרוסות החצילים כ-10 דקות בסיר אידוי.

2שורפים את 2 פלפלי הצ'ילי על אש גלויה עד שקליפתם שרופה ומניחים בכלי סגור כדי שיעלו אדים.

3מקלפים את הפלפלים החריפים וממלאים באנטריקוט הקצוץ עם מעט מלח ופלפל

4מחממים שמן במחבת פסים וצולים את האנטריקוט לדרגת מדיום. מתבלים במלח ופלפל ופורסים לפרוסות דקות.

5מגישים את המנה: מסדרים את פרוסות החצילים בצלחות, מפזרים מעל מעט מיץ לימון וטחינה. מניחים מעל את הפלפלים החריפים ואת רצועות האנטריקוט ומקשטים בטחינה, שומשום ובסילאן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il