
המצרכים :
למיונז:
לחזרת:
אופן ההכנה:1מבשלים תפוחי אדמה וגזרים עד לריכוך (עוצרים את הבישול שלא יהיו רכים מדי), ואת הביצים. 2מבשלים את הסלק עד לריכוך, מצננים ומגרדים. מגרדים שורש חזרת, מערבבים עם הסלק ומתבלים. 3מיונז: בעזרת בלנדר מוט מקציפים חלמונים ומוסיפים שום, חומץ, חרדל, מלח ופלפל. ממשיכים לטחון ומוסיפים בזרם דק את השמן עד שמתקבל מרקם נכון. 4חותכים לקוביות קטנות את תפוחי האדמה, הביצים, הגזרים, המלפפון החמוץ ותפוח העץ. מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, מלח ופלפל. 5מגישים עם החזרת, ואוכלים באותו הביס. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |