
המצרכים (8 מנות):לסלמון
למילוי:
למאפים:
אופן ההכנה:1מכינים את הסלמון: מערבבים את כל עשבי התיבול עם שמן הזית והלימון. 2מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית, יוצאים מעל את המרינדה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה בחוץ (או שעה וחצי במקרר). 3מכינים את המילוי: מחממים כף שמן זית במחבת. מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים יחד כ-8 דקות תוך כדי ערבוב מעל להבה בינונית-גבוהה, עד לריכוך. 4מוסיפים את התרד הסחוט ורבע כוס שמן זית. מערבבים היטב ומבשלים מעל להבה נמוכה 4 דקות. מוסיפים את השמיר, המלח והפלפל ומערבבים. מעבירים למקרר למשך חצי שעה. מוסיפים את הגבינות, פירורי הלחם והביצה ומערבבים שוב. 5מחממים תנור ל-180 מעלות. 6מכינים את המאפים: מברישים את החמאה על דף פילו אחד ומעליו מניחים דף נוסף. מניחים חתיכת סלמון במרכז יחד עם רבע כוס מהמילוי שהכנו. 7עוטפים את הפילו סביב הסלמון לקבלת חבילה קטנה ומברישים חמאה בנדיבות. 8חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו, הסלמון והמילוי, ומסדרים את החבילות בתבנית עם נייר אפייה. 9אופים כ-15-20 דקות עד להזהבה ומגישים מיד. מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |