
המצרכים :לכרוב:
לפפריקש:
לבקר:
לנוקדלי:
אופן ההכנה:1לכרוב: מבשלים כרוב, תפוח וקימל בשומן אווז עד שהנפח פוחת בשליש. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים שעה על אש בינונית, עד שהנוזלים מתאדים והכרוב רך. 2לרוטב פפריקש: מטגנים את הבצל, השום והפלפל בשומן אווז, ומוסיפים פפריקות ועגבניות. 3מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהשמנת והקרם פרש, ומבשלים 10 דקות. 4מוציאים את חזה האווז, מוסיפים את השמנת והקרם פרש, טוחנים ומסננים. 5לבקר: מפלפלים את הפילה, מטגנים 3 דקות מכל צד בשומן אווז וממליחים. 6לנוקדלי: מערבבים את הביצה, הקמח, המלח והמים לבצק מעט נוזלי. מעבירים עם כפית למים רותחים מומלחים ומבשלים שתי דקות אחר הציפה. מסננים, מקררים ומטגנים בשומן אווז עם מעט חזה אווז מעושן עוד שתי דקות. 7הגשה: שמים על צלחת 3 כפות פפריקש, מעליו את הנוקדלי המטוגנים ומעל את הפילה. מסדרים את הכרוב ליד. * לגרסה כשרה אפשר לוותר על השמנות ופשוט לטחון את הפפריקש ולסנן אותו. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |