
המצרכים (1 מנות):
לרוטב ההדרים:
לקרם הולנדייז:
לתרד:
אופן ההכנה:1רוטב הדרים: מטגנים קלות את הכרישה. סוחטים את התפוז לתוך המחבת, מוסיפים את עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות, ומסננים לתוך כלי. 2קרם הולנדייז: מחממים את החלמונים בבן מארי תוך ערבוב. 3כשהם מתחילים להסמיך מוסיפים חצי מכמות החמאה וממשיכים לערבב. 4מוסיפים לאט לאט את רוטב ההדרים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. 5מוסיפים את יתרת החמאה ואת שאר רוטב ההדרים וממשיכים לערבב. 6מוסיפים פרמזן וגבינת עזים קשה ומערבבים היטב ליצירת רוטב חלק ללא גרגירים. 7מקפיצים את התרד במחבת עם שן שום ומעט שמן קנולה. 8פורסים את חזה האווז לפרוסות דקות ומטגנים במחבת. 9הביצים: מרתיחים סיר עם מים. שוברים את הביצים בזהירות לתוך ניילון נצמד וקושרים. מכניסים למים הרותחים ומבשלים כ-8 דקות. 10להגשה: שופכים מההולנדייז על החלה ומסדרים את חזה האווז, התרד והביצה העלומה. מזלפים עוד רוטב הולנדייז, ומגישים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:ביצים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |