
המצרכים :לבצק (תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ):
לשכבת הפיסטוק:
למלית השוקולד:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק. מאחדים הכל לגוש בצק בעזרת הידיים ומעבירים למקרר לחצי שעה. 2מכינים את שכבת הפיסטוק: מעבדים במעבד מזון את הפיסטוקים, המלח, הסוכר והשמן עד לקבלת מחית אחידה. 3מכינים את מילוי השוקולד: ממיסים במיקרו את השוקולד. מוסיפים לו את כל שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים אותו לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ ומרפדים בעזרתו את התחתית והצדדים של תבנית הטארט. מהדקים היטב, יוצרים כמה חורים בתחתית בעזרת מזלג ואופים בתנור כ-12 דקות. 6מורחים על הבצק החצי אפוי את שכבת הפיסטוק ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות. 7שופכים על הטארט את מלית השוקולד ומחזירים לתנור לעוד כ-25 דקות, עד שהמלית יציבה והבצק שחום. המתכונים מפורסמים כפי שהובאו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |