
המצרכים (3 מנות):לסלט:
לדג:
אופן ההכנה:1חותכים את הבצל, הבצל הירוק, המלפפון והפפאיה לרצועות דקות מאוד ושמים בקערה. 2מפרקים את הפומלה ל"בקבוקים" ושמים בקערה. 3מערבבים את הרוטב: מערבבים רוטב דגים, מיץ ליים, סוכר, מים, צ'ילי חריף וכוסברה ומוסיפים לסלט. מערבבים היטב. 4מפלטים את הקרפיון ובודקים היטב שלא נשארו עצמות. חותכים לרצועות דקות. 5טובלים את רצועות הדג בקמח הטמפורה ומניחים בצד. 6מחממים את השמן עד לרתיחה. מטגנים את רצועות הדג עד שהן זהובות ומוציאים לנייר סופג. 7מניחים מהסלט במרכז צלחת. מפזרים מעל בוטנים קצוצים, מניחים את רצועות הדג ומזלפים מעט רוטב טריאקי. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |