
המצרכים :לבצק:
למלית:
לבשמל:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים לבצק במיקסר במשך 7 דקות. מוציאים מהמיקסר, קורצים 7 עיגולים ומניחים בשמן זרעי ענבים למשך 20 דקות. 2מחממים במחבת שמן זית ומטגנים מעט את השום הפרוס. מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. כשמזהיב מתבלים במלח ופלפל. מקררים, מסננים את המילוי מנוזלים מיותרים ומעבירים לקירור. לפני המילוי מערבבים עם הפיסטוק. 3מכינים בשמל: מערבבים על אש נמוכה את החמאה והקמח. מוסיפים את החלב וטורפים תוך כדי בישול 5 דקות, עד להסמכה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומכבים את הלהבה. 4מערבבים את הבשמל עם תערובת הכרישה. 5מרדדים את הבצק עם שמן לעלה דק מאוד. ממלאים בקצה העלה שורה של מילוי ומגלגלים לגליל ארוך. מגללים את שני הצדדים פנימה, למעין פרסה שבלולית. 6אופים בתנור על 200 מעלות טורבו למשך 25 דקות. לאחר האפייה טובלים חופן זעתר בשמן זית ומלח ומורחים מעל. 7קוצצים דק את הבצל הירוק, חוצים את העגבניות וסוחטים לתוך מכתש ועלי. כותשים יחד עם הפלפל החריף, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומגישים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |