1בסיר לפסטה מרתיחים מים עם מלח.
2בינתיים, מטגנים בצל ושום, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים. קולים את הפקאנים, האגוזים והצנוברים ומוסיפים לתערובת יחד עם החמוציות.
3בקערה עמוקה שמים את תערובת הבשר הטחון. כשהמים רותחים מכניסים את האטריות לסיר ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומעבירים את האטריות לקערה עם הבשר. מוסיפים סילאן, מעט סוכר, מיץ תפוזים, קינמון, צימוקים וביצים ומערבבים.
4מעבירים לתבנית פיירקס עמוקה ואופים כ-40 דקות. ניתן להגיש לצד סלט חסה רענן ומלא בפירות העונה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
