
עוגת תפוחים עם קצפת ערמונים ואגוזיםמנה של עוגת תפוחים עם קרם ערמונים, קצפת ופקאנים מסוכרים![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
לקצפת ולהגשה:
אופן ההכנה:1מורחים בנדיבות חמאה במחבת קטנה (בקוטר כ-15 ס"מ), שיכולה להיכנס לתנור. מפזרים את התפוחים וסוחטים מעליהם חצי לימון. 2בקערה נפרדת מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים מעל התפוחים. מעליהם מוסיפים את קוביות החמאה שנשארו משימון המחבת. 3מעבדים במיקסר את הקמח, הביצים, השמנת החמוצה, אבקת האפייה והסוכר, עד שמתקבלת תערובת אחידה. יוצקים על התפוחים במחבת עד לכיסוי. 4מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות. 5מקציפים את השמנת והסוכר, עד שהקצפת יציבה. 6מערבבים בקערה נפרדת את קרם הערמונים והחלב לתערובת אחידה, ומוסיפים אותה לקצפת. 7מעבירים לשק זילוף ומזלפים למחבת עם התפוחים האפויים. מפזרים מעל פקאנים מסוכרים קצוצים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |