אוכל
אוכל

ריזוטו אפונים

כל טירון במטבח האיטלקי יודע, שבין ריזוטו מושלם לריזוטו בעייתי מפרידות דקות בודדות. טיפ שלנו – את ריזוטו האפונים, ארטישוק וכרשה הזה, מומלץ לא לפספס

|מאסטר שף VIP| פורסם12:21
ריזוטו אפונים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • שמן זית
  • מעט חמאה
  • בצלצלי שאלוט, קצוצים
  • אורז לריזוטו
  • יין לבן
  • כנפי עוף
  • אבקת חלב
  • ציר עוף
  • בצל קצוץ
  • ארטישוק קצוץ דק
  • כרשה קצוצה
  • פרמזן
  • מלח
  • פלפל
  • אפונה

אופן ההכנה:

1בסיר מטגנים בשמן זית ומעט חמאה את השאלוט הקצוצים. מוסיפים את האורז העגול, מטגנים ומוסיפים יין לבן.

2אופים בתנור כנפי עוף באבקת חלב במשך 15 דקות. מוסיפים לציר העוף. מוסיפים מעט מהציר לסיר הריזוטו ובוחשים.

3במקביל, מטגנים במחבת בצל קצוץ דק עם ארטישוק קצוץ דק ופרסה קצוצה. ממשיכים להוסיף ציר לאט ולא מפסיקים לבחוש כעשרים דקות עד שהריזוטו נעשה אל דנטה. מוסיפים את הארטישוק והכרשה עם מעט חמאה ופרמזן, מלח, פלפל ואת האפונה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il