אוכל
אוכל

פסטיה פרגית

שידוך בין עלי סיגר, נתחי פרגית והרבה פירות יבשים הוא חתיכת חגיגה מתקתקה, מפנקת וקראנצ'ית בתוך הפה. קבלו פסטיה מרוקאית ומשודרגת שתמלא את המטבח בניחוחות נעימים במיוחד

|מאסטר שף VIP| פורסם10:05
פסטיה פרגיות (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.226reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 5 בצלים
  • 1/2 כפית כורכום
  • 10 שזיפים מיובשים מגולענים
  • 10 משמשים מיובשים
  • 6 פרגיות עוף
  • 1/2 1 כוס ציר עוף
  • 1 כף דבש
  • כפית קינמון
  • מלח
  • פלפל
  • עלי סיגר

אופן ההכנה:

1במחבת גדולה מטגנים בצלים עד להזהבה. מוסיפים כורכום, שזיפים מיובשים ומשמשים מיובשים. מטגנים חמש דקות ומוסיפים את הפרגיות. מטגנים עוד כעשר דקות.

2בסיר נפרד מוזגים את ציר העוף. מוסיפים דבש, קינמון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי. מוסיפים כפות מהנוזל למחבת עם הפרגיות.

3מחממים תנור ל-160 מעלות. משמנים תחתית של תבנית קפיצית של עוגה, מניחים עלה סיגר ועליו מורחים שמן ומוסיפים עלה נוסף ושוב משמנים. מסננים את כל הנוזלים מתערובת הפרגיות, חותכים את הפרגיות לרצועות דקות (לא לטחון) ומסדרים בתוך עלי הסיגר. סוגרים את הכל בעוד עלה משומן. מכניסים לתנור לחצי שעה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il