1במחבת גדולה מטגנים בצלים עד להזהבה. מוסיפים כורכום, שזיפים מיובשים ומשמשים מיובשים. מטגנים חמש דקות ומוסיפים את הפרגיות. מטגנים עוד כעשר דקות.
2בסיר נפרד מוזגים את ציר העוף. מוסיפים דבש, קינמון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי. מוסיפים כפות מהנוזל למחבת עם הפרגיות.
3מחממים תנור ל-160 מעלות. משמנים תחתית של תבנית קפיצית של עוגה, מניחים עלה סיגר ועליו מורחים שמן ומוסיפים עלה נוסף ושוב משמנים. מסננים את כל הנוזלים מתערובת הפרגיות, חותכים את הפרגיות לרצועות דקות (לא לטחון) ומסדרים בתוך עלי הסיגר. סוגרים את הכל בעוד עלה משומן. מכניסים לתנור לחצי שעה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.