אוכל
אוכל

פסטה ברוטב תרד עם בצל ושמן זית

המתכון הבא מוגדר אצל דיאנה רחמני כפסטה נוסטלגית. אנחנו מניחים שזו הפסטה עליה גדלה, והיא ממליצה לכם בחום לגדל גם את הילדים שלכם עם המתכון הפשוט והמנצח הזה

|מאסטר שף| פורסם14:08
פסטה נוסטלגיה (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.699reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • חבילת פסטה עבה (פפרדלה לדוגמה
  • חצי כוס שמן זית
  • בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • חבילה גדולה (500 גרם) תרד
  • 4 בצלים גדולים, חתוכים לפרוסות בצורת חצי ירח
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 100 גרם גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

1מחממים רבע מכמות השמן במחבת רחבה. מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים מעל להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-6 דקות או עד לריכוך.

2מוסיפים את התרד ומטגנים יחד עם הבצל כ-5 דקות, עד שהתרד מאבד את מרבית נפחו אך עדיין נשאר ירוק.

3מעבירים את תכולת המחבת לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

4בסיר רחב ושטוח שמים את יתרת השמן. מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים מעל להבה גבוהה כ-15 דקות, עד הזהבה. מקפידים לערבב היטב שלא ישרף.

5בזמן טיגון הבצלים מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

6כאשר הבצלים זהובים מוסיפים מלח ופלפל גרוס, ומיד לאחר מכן מוסיפים את רוטב התרד. מערבבים.

7מוסיפים את הפסטה המוכנה, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. לפני ההגשה מגרדים פרמזן מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

למתכונים פסטה ורטבים נוספיםהיכנסו לאתר בישולים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il