אוכל
אוכל

קובה סלק מתוק

רוצים ללכת בהפוך על הפוך ולזכות בכל הקופה? קובה סלק - הגרסה המתוקה, עם אגוזי מלך במרק מתקתק של סלק וגזר מלא צבעים וטעמים

|מאסטר שף VIP| פורסם17:00
קובה סלק מתוק (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לקובות:

  • סולת
  • מים
  • מלח
  • אגוזי מלך
  • סוכר
  • הל
  • חמאה
  • חלב
  • קינמון
  • סוכר וניל

למרק:

  • סלק, חתוך לקוביות קטנות
  • מיץ סלק
  • מיץ גזר
  • סירופ סוכר
  • עלי ורדים יבשים

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד סולת, מים ומלח.

2מקרמלים אגוזי מלך בסוכר, הל וחמאה.

3חותכים סלק לקוביות קטנות ואופים עם חמאה בתנור.

4סוחטים מיץ סלק טרי וגזר ומצמצמים על האש.

5מבשלים סירופ סוכר וורדים יבשים, ממלאים את הקובה באגוזים ומבשלים בחלב עם קינמון סוכר ווניל.

6מכינים את הרוטב: מערבבים את מיץ הסלק עם סירופ הסוכר.

7מקפיצים את הקובה אחרי הבישול בחמאה וסולת, מניחים את קוביות הסלק האפויות בתוך הרוטב ועליהן את הקובה ומקשטים בוורדים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il