
המצרכים (4 מנות):לתבשיל:
לגצק:
להגשה:
אופן ההכנה:1בסיר לחץ מחממים את שמן הזית ומטגנים בו בצל קצוץ ושום. 2מוסיפים אנטריקוט ופילה כבש. ומטגנים 2-3 דקות. 3מוסיפים מים חמים עד לכיסוי. מוסיפים מלח, זרעי כמון, עגבניות קלופות, שמן פשתן וחצי לימון. 4במקביל מחממים את שמן הקנולה במחבת ומטגנים את שומן הכבש וצלעות הכבש עד שהם משחימים. מוסיפים אותם לסיר לחץ ומבשלים כ-45 דקות. 5מחממים תנור ל-220 מעלות. 6מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, זרעי הכמון, הסוכר, המלח והמים ולשים לבצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כחצי ס"מ. 7מסדרים את תבשיל הבשר בשתי צלחות אישיות. מניחים בכל מחבת צלע עם העצם פונה החוצה. 8מסדרים מעל כל מחבת פרוסות בצל ומכסים בבצק כשהעצם של הצלע בולטת החוצה. 9אופים בתנור כ-6-7 דקות, עד שהבצק משחים מעט. מגישים מיד. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |