אוכל
אוכל

מופלטה ממולאת

המופלטה הקלאסית מקבלת מילוי גבינות לא סטנדרטי בכלל, בתוספת חבושים מיובשים

|מאסטר שף| פורסם23:05
מופלטה ממולאת - עדן גינדי ואתי מורד (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.716reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למופלטה:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כף שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 450 מ"ל מים
  • 1 ליטר שמן (למנוחה של כדורי הבצק)

למלית גבינות:

  • כוס חבושים מיובשים
  • 3 כפות סוכר
  • שליש כוס מים
  • 100 גרם גבינת מנצ׳גו חתוכה
  • 100 גרם גבינת פיקורינו חתוכה
  • 100 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה
  • 3 כפיות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1קוצצים חבושים מיובשים ומבשלים כרבע שעה עם הסוכר והמים.

2טוחנים במעבד מזון את כל חומרי המלית, מסננים את החבושים הקצוצים מהסירופ ומערבבים עם הגבינות.

3מעבדים במיקסר את כל חומרי הבצק למופלטה. הבצק צריך להיות יציב ולא מאוד דביק. מניחים להתפחה של 30 דקות.

4קורצים מהבצק כדורים ומניחים בתבנית מלאה בשמן למנוחה בת 30 דקות.

5בין שני ניירות אפייה פותחים כדור בצק בידיים או בעזרת מערוך לדף דק מאוד.

6מטגנים את הדף הראשון במחבת חמה ללא שמן, הופכים ומעל מניחים את הדף הבא. הופכים אחרי כמה דקות ומניחים את הדף הבא. הופכים ומוסיפים עוד דף בצק, עד שיש כ-15 יחידות אחת על השנייה.

7מעבירים את המילוי לשק זילוף, מזלפים לרוחב המופלטה ומגלגלים בעדינות.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il