
המצרכים :לפסטה:
לסלט:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הפסטה: יוצרים גבעת קמח על משטח עבודה ויוצרים בה גומה עמוקה. 2שוברים את הביצה אל הגומה, מוסיפים שמן זית ומלח ומערבבים בעזרת מזלג את הביצה. ממשיכים לערבב באיטיות את הנוזלים עם עוד קמח, וכשמרבית הקמח והביצה מאוחדים לשים את הבלילה 3-4 דקות עד שנוצר כדור מגובש ויציב. משמנים אותו מעט בשמן זית, לשים עוד קצת, עוטפים בנייר נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות. 3אחרי הקירור מעבירים את הבצק במכונת פסטה ויוצרים 4-3 דפי פסטה רחבים. מבשלים במים רותחים ומומלחים למשך דקה וחצי בדיוק. 4לאחר הבישול נותנים לפסטה להתקרר מעט ועוטפים אותה במעט שמן משימורי האנשובי ושמן זית. 5בקערה מערבבים מירין וחומץ אורז. מוסיפים פנימה את רצועות הזוקיני ודואגים שיהיו עטופות היטב בתחמיץ. 6בינתיים צורבים על מחבת לוהטת ללא שמן את רצועות הקישוא עד לחריכה ומניחים בצד שיתקררו. 7מרכיבים: בקערת ההגשה מערבבים את הקישואים והזוקיני, מפזרים מעל חתיכות אנשובי, פרוסות צנונית, בצל סגול, פלפל חריף, פירורי גבינה, עלי כוסברה ונענע. מתבלים במלח ופלפל, מטפטפים מעל הכל מעט שמן זית ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |