
המצרכים :לבשר:
לפירה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מרתיחים את הדלעת בסיר עם מעט מלח עד לריכוך מלא. 2במחבת על אש נמוכה ממיסים חמאה ומוסיפים זעתר. מערבבים דקה-שתיים ומורידים מהגז. טועמים ומתקנים במידת הצורך. 3בבלנדר טוחנים את הדלעת עם חמאת הזעתר ומעט מלח ופלפל, עוצרים וטועמים. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואיזון בין הדלעת לזעתר. 4במחבת פסים ממיסים חמאה ומניחים את ענפי הרוזמרין. צולים את מדליוני הפילה עד למידת הצלייה הרצויה. 5בצלחת מניחים פס מפירה הדלעת לצד האספרגוס שנצלה בחמאה ולצידם את מדליוני הפילה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |