אוכל
אוכל

מדליוני פילה לצד פירה דלעת וחמאת זעתר

קלאסיקה: נתח בשר איכותי ולידו טעמים עדינים של דלעת וחמאה. נשבעים, לא צריך יותר מזה

|מאסטר שף| פורסם22:50
מדליוני פילה - שמי אפניאר (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:2.516reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לבשר:

  • 3 מדליוני פילה
  • 5 ענפי רוזמרין
  • 70 גרם חמאה

לפירה:

  • פרוסת דלעת גדולה (כ-400 גרם)
  • 2 כפות זעתר
  • 100 גרם חמאה
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

להגשה:

  • גבעולי אספרגוס צלויים בחמאה

אופן ההכנה:

1מרתיחים את הדלעת בסיר עם מעט מלח עד לריכוך מלא.

2במחבת על אש נמוכה ממיסים חמאה ומוסיפים זעתר. מערבבים דקה-שתיים ומורידים מהגז. טועמים ומתקנים במידת הצורך.

3בבלנדר טוחנים את הדלעת עם חמאת הזעתר ומעט מלח ופלפל, עוצרים וטועמים. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואיזון בין הדלעת לזעתר.

4במחבת פסים ממיסים חמאה ומניחים את ענפי הרוזמרין. צולים את מדליוני הפילה עד למידת הצלייה הרצויה.

5בצלחת מניחים פס מפירה הדלעת לצד האספרגוס שנצלה בחמאה ולצידם את מדליוני הפילה.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il