אוכל
אוכל

עוגת בננות ושוקולד

עוגת הבננה של מיכל אנסקי, שמבפנים היא לחה ונהדרת ומלמעלה פירורי הקראמבל מתפצפצים בפה כמו עוגיות חמאה

|מאסטר שף| פורסם13:25
עוגת בננות ושוקולד (צילום: עודד מרום, מאסטר שף, ספר המתכונים עונה 2)
צילום: עודד מרום, מאסטר שף, ספר המתכונים עונה 2
Rating:4.7173reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (14 מנות):

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • כוס סוכר חום
  • 200 גרם חמאה מלוחה רכה
  • 3 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4-5 בננות פרוסות
  • חבילת שוקולד מריר מאיכות מעולה, שבור לחתיכות לא שוות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מכינים קראמבל:מערבביםבקערה קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה רכה לקבלת תערובת פירורית. שומרים בצד כוס קטנה מהתערובת.

3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.

4משלבים בין שתי המאסות יחד עם פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ומעבירים את התערובת לתבנית זכוכית עמידה לחום.

5מפוררים מלמעלהאת הקראמבל ששמרנו בצד.

6מכניסים לתנור לחצי שעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il