
המצרכים (14 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכינים קראמבל:מערבביםבקערה קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה רכה לקבלת תערובת פירורית. שומרים בצד כוס קטנה מהתערובת. 3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. 4משלבים בין שתי המאסות יחד עם פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ומעבירים את התערובת לתבנית זכוכית עמידה לחום. 5מפוררים מלמעלהאת הקראמבל ששמרנו בצד. 6מכניסים לתנור לחצי שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |