1קרם השורשים: מבשלים את ירקות השורש בחלב, מוסיפים רוזמרין, מלח ופלפל. כשהירקות מתרככים מסננים, טוחנים למחית ומוסיפים את השמנת המתוקה. מעבירים במסננת כדי לקבל מרקם חלק ומוסיפים עוד מלח ופלפל.
2במחבת עם שמן זית מקפיצים את הארטישוק כשהוא חתוך עם מעט לימון. מוסיפים את הפטריות וכשהירקות מתרככים מוסיפים מעט שום, כוסברה, לימון מלח ופלפל.
3סוגרים את הדג במחבת עם שמן זית מצד העור, לאחר 2 דקות בערך מעבירים את הדג לצלחת ומצפים את החלק הבשרני עם תערובת האגוזים ועשבי התיבול. מניחים על תבנית ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לכ-15 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים