אוכל
אוכל

פטפונג ומלפפון קישוא מוקפצים עם טופו

מוקפץ בסגנון אסייתי עם טופו, ג'ינג'ר, שום והכלאת קישוא עם מלפפון

|מאסטר שף| פורסם16:24
מורנינג גלורי עם טופו וקישוא (תמונת AVI: mako)
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 שיני שום, דפוקות
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל אדום חריף, פרוס דק
  • צרור פטפונג, מופרד
  • כוס קישוא מלפפון חתוך לקוביות
  • חצי כוס טופו
  • 4 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
  • רוטב סויה
  • שמן שומשום

אופן ההכנה:

1מקפיצים את השום בשמן זית.

2מוסיפים את הפלפל החריף והפטפונג, הקישוא מלפפון והטופו וממשיכים להקפיץ.

3מוסיפים את הג'ינג'ר. כשהקישוא מלפפון רך והטופו מעט ספוגי מוסיפים מעט רוטב סויה ושמן שומשום.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il