מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פטפונג ומלפפון קישוא מוקפצים עם טופו

מוקפץ בסגנון אסייתי עם טופו, ג'ינג'ר, שום והכלאת קישוא עם מלפפון

|מאסטר שף| פורסם16:24
מורנינג גלורי עם טופו וקישוא (תמונת AVI: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 שיני שום, דפוקות
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל אדום חריף, פרוס דק
  • צרור פטפונג, מופרד
  • כוס קישוא מלפפון חתוך לקוביות
  • חצי כוס טופו
  • 4 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
  • רוטב סויה
  • שמן שומשום

אופן ההכנה:

1מקפיצים את השום בשמן זית.

2מוסיפים את הפלפל החריף והפטפונג, הקישוא מלפפון והטופו וממשיכים להקפיץ.

3מוסיפים את הג'ינג'ר. כשהקישוא מלפפון רך והטופו מעט ספוגי מוסיפים מעט רוטב סויה ושמן שומשום.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il