
המצרכים :למופלטה:
למילוי:
אופן ההכנה:1מכינים את המופלטה: מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג, מניחים אותם בקערה משומנת ונותנים להם לנוח חצי שעה. 2מרטיבים את הידיים בשמן, לוקחים כדור ומתחילים לפתוח את הבצק. מניחים במחבת חמה. כשהצד הראשון מוכן הופכים, ומעל מניחים מופלטה נוספת. עושים מגדל של כ-8-10 יחידות, מוציאים ושמים שוב עוד כמות עד שכל הבצק נגמר. 3המלית: טוחנים את צלעות הטלה והטי-בון. קוצצים את הפירות היבשים ואגוזי הלוז. מערבבים עם הבשר הטחון, מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון ומטגנים את כל התערובת. 4מטגנים בסיר את הבצל הסגול. מוסיפים 3/4 בקבוק יין אדום וחצי כוס סוכר, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם. 5ההרכבה: מניחים על המופלטה את המילוי, מזלפים מעט מהיין והבצל ומגלגלים כמו אגרול. מברישים בשמן ומכניסים לתנור ל 7 דקות של אפייה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |