
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מייבשים את הפיתה בתנור בערך 10 דקות ב-180 מעלות, ומפרקים לתוך קערה. 2מתבלים את גרגירי החומוס המבושלים בכמון, מעט שמן זית ומלח. 3מטגנים בשמן זית במחבת את הבשר עם הפלפל החריף והתבלינים. 4מערבבים את שני סוגי היוגורט יחד. 5במחבת קטנה מטגנים את השום בסמנה. 6מרכיבים את המנה: מסדרים בצלחת גדולה ועמוקה את קרעי הפיתה המיובשת, ומעליהם מוזגים את החומוס המבושל והמתובל. יוצקים מעל את היוגורט והסמנה עם השום ולבסוף את הבשר. 7מקשטים בסומאק, צנוברים ופטרוזיליה ומגישים מיד. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:חומוס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |