
המצרכים (4 מנות):לבשר:
לראגו:
לעגבניות:
אופן ההכנה:להכנת הבשר: 1מפזרים מלח גס ופלפל על נתח הסינטה. 2מכסים את הסינטה בעלי המרווה ופרוסות חזה האווז. 3מזליפים שמן זית מעל נתח הבשר ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ- 10 דקות (על מנת לצרוב/לסגור את הבשר). 4לאחר 10 דקות מנמיכים ל-180 מעלות ומשאירים בתנור לכ-15-20 דקות נוספות, עד לדרגת מדיום. 5מוצאים את הבשר מהתנור ומניחים בצד למשך 10 דקות. להכנת הראגו: 6מטגנים במחבת עם שמן זית את הבצל והשומר, ומוסיפים שתי כפות חמאה. 7מוסיפים למחבת את עלי המרווה וחזה האווז הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהשומר והבצל מתרככים. מתבלים במלח ופלפל. 8מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים לטגן מספר דקות נוספות. 9מוסיפים את הפטריות והיין, ומבשלים שתי דקות נוספות. להכנת העגבניות הצלויות: 10חוצים את העגבניות לאורכן ומניחים בתבנית כאשר החצי החתוך כלפי מעלה. מפזרים מעל מלח ופלפל שחור ומזליפים מעט שמן זית. 11מכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות (על גריל עליון בלבד) למשך כ- 25 דקות או עד שפני העגבניות מתחילות להשחים. אופן הגשת המנה: 12מניחים 3 כפות מהראגו בצלחת שטוחה. מעל הראגו מניחים שתי פרוסות סינטה דקות. 13לצד הסינטה מוסיפים שתי עגבניות צלויות ומפזרים מעליהן מעט מלח גס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |