1מערבבים ביחד את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.
2מחממים סיר עם שמן זית, מכניסים את השום ומיד אחריו את השמנת. מבשלים כמה דקות נוספות תוך ערבוב עד לצמצום הרוטב. נזהרים מהרתחה.
3מוסיפים כף קוניאק, ממליחים ומפלפלים.
4חותכים את הסלמון לקוביות. מחממים מחבת עם שמן זית וקצת שום, מוסיפים את הסלמון ומטגנים כמה שניות מכל צד. מוסיפים רבע כוס קוניאק ומדליקים, כדי ליצור פלמבה.
5הפסטה: מרדדים את הבצק (אפשר במכונת פסטה) מספר פעמים כדי שיהיה דק, יוצרים פסטה באיזו צורה שרוצים ותולים לייבוש. מבשלים 2-4 דקות ומוסיפים כפית מלח. מסננים ומערבבים עם הרוטב ומוסיפים את הסלמון הצרוב. בתיאבון.
סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות)
| אנרגיה | 1267 קלוריות |
| חלבונים | 56 גרם |
| פחמימות | 101 גרם |
| שומנים | 65 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבות
עלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית החמישית של העונה החדשה