אוכל
אוכל

פסטה ביתית בשמנת וסלמון

אם חשבתם שלהכין פסטה טרייה אמיתית זו טירחה גדולה, אז זהו שלא! בואו ללמוד איך עושים את זה מושלם בחצי שעה

|מאסטר שף| פורסם17:15
פסטה ביתית בשמנת וסלמון (תמונת AVI: mako)
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לבצק

  • 250 גרם קמח דורום
  • 2 וחצי ביצים
  • כוס מים

לרוטב

  • מעט שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 250 גרם שמנת 30 אחוז
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 250 גרם סלמון טרי
  • חצי כוס קוניאק
  • עלי בזיליקום לקישוט

אופן ההכנה:

1מערבבים ביחד את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.

2מחממים סיר עם שמן זית, מכניסים את השום ומיד אחריו את השמנת. מבשלים כמה דקות נוספות תוך ערבוב עד לצמצום הרוטב. נזהרים מהרתחה.

3מוסיפים כף קוניאק, ממליחים ומפלפלים.

4חותכים את הסלמון לקוביות. מחממים מחבת עם שמן זית וקצת שום, מוסיפים את הסלמון ומטגנים כמה שניות מכל צד. מוסיפים רבע כוס קוניאק ומדליקים, כדי ליצור פלמבה.

5הפסטה: מרדדים את הבצק (אפשר במכונת פסטה) מספר פעמים כדי שיהיה דק, יוצרים פסטה באיזו צורה שרוצים ותולים לייבוש. מבשלים 2-4 דקות ומוסיפים כפית מלח. מסננים ומערבבים עם הרוטב ומוסיפים את הסלמון הצרוב. בתיאבון.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות)

אנרגיה1267 קלוריות
חלבונים56 גרם
פחמימות101 גרם
שומנים65 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית החמישית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il