
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקמחים היטב את פילה הלוקוס ומטגנים בשמן עמוק במשך 7 דקות עד שהוא מזהיב מכל צדדיו. 2בסיר נפרד מטגנים עגבניות שרי, עגבניות תמר ועגבניות צהובות בשמן זית עם שום על חום בינוני-גבוה. מורידים מהאש. מוסיפים את עלי המרווה ואת פרוסות החצילים ביחד עם זיתי הקלמטה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את הדג לסיר הרוטב ואז לתנור עם מכסה פתוח ומברישים את הרוטב על הדג כדי שיחדור פנימה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |