אוכל
אוכל

דג לוקוס ברוטב עגבניות, חצילים וזיתי קלמטה

היכונו למנה ים-תיכונית אמיתית: דג לוקוס מטוגן ברוטב עגבניות שרי ותמר, חצילים וזיתי קלמטה. כמה טעים, ככה פשוט להכנה

|מאסטר שף VIP| פורסם14:50
דג לוקוס ברוטב עגבניות חצילים וזיתי קלמטה (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.531reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה לוקוס
  • עגבניות שרי
  • עגבניות תמר
  • עגבניות צהובות
  • 3 שיני שום
  • 2 עלי מרווה
  • חציל פרוס לפרוסות, מטוגן
  • זיתי קלמטה מגולענים

אופן ההכנה:

1מקמחים היטב את פילה הלוקוס ומטגנים בשמן עמוק במשך 7 דקות עד שהוא מזהיב מכל צדדיו.

2בסיר נפרד מטגנים עגבניות שרי, עגבניות תמר ועגבניות צהובות בשמן זית עם שום על חום בינוני-גבוה. מורידים מהאש. מוסיפים את עלי המרווה ואת פרוסות החצילים ביחד עם זיתי הקלמטה.

3מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את הדג לסיר הרוטב ואז לתנור עם מכסה פתוח ומברישים את הרוטב על הדג כדי שיחדור פנימה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il