אוכל
אוכל

ביצה חצי קשה וחזה אווז על מצע עדשים

מנת חלבונים משלושה סוגים לבוקר של כיף: ביצה ביין פורט, עדשים ובשר חזה אווז. עשרים דקות עבודה ומולכם ניצבת ארוחת מלכים

|מאסטר שף| פורסם12:23
ביצה וחזה אווז על מצע עדשים של (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:2.617reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 גזר

  • 1 קישוא
  • 1 סלק
  • 2 כוסות עדשים מבושלים
  • 1 מח עצם
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • 4 ביצים
  • יין פורט
  • 200 גרם חזה אווז

אופן ההכנה:

1קוצצים את כל הירקות, מטגנים קלות, מוסיפים את העדשים ואת מח העצם. ממליחים ומפלפלים.

2מבשלים את הביצה במשך 7 דקות ב-70 מעלות בתוך יין פורט, עד למצב שבו כשבוצעים את הביצה החלמון נוזל.

3מניחים את חזה האווז על הפלנצ'ה בצד של השומן וצורבים אותו היטב. מפלפלים וממליחים.

4פורסים את החזה דק ומגישים מניפה של אווז, חופן עדשים ואת הביצה בראשם.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il